Στις 8 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα STEAMulator Workshop στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Comquent. Στο Workshop συμμετείχε τόσο κατά το σχεδιασμό όσο και κατά την υλοποίηση ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, κ. Γιώργος Μανώλης, γεγονός που ενθάρρυνε τους μαθητές να έρθουν πιο κοντά του, μαθαίνοντας έτσι περισσότερα πράγματα για την εταιρεία και τις επαγγελματικές επιλογές σε αυτήν.

comquent-logo

Η Comquent είναι μια καινοτόμος γερμανική εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, που εξειδικεύεται στην διασφάλιση ποιότητας λογισμικού. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι το Software Quality Management, Software Manual Testing, Software Test Automation, καθώς και Continuous Integration & Continuous Delivery. Επιπλέον, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, ανάπτυξη λογισμικού, καθώς και υποστήριξη έργων πληροφορικής. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Γερμανία, στην περιοχή του Μονάχου, ενώ το παράρτημα της εταιρείας στην Ελλάδα εδρεύει στο καινούργιο συγκρότημα γραφείων στο Cosmos Offices. 

Ο κος Γιώργος Μανώλης, CEO της εταιρείας κατά την έναρξη της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας του απευθύνθηκε στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς λέγοντας:

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ σήμερα να σας φιλοξενήσω στην εταιρεία μας και να μπορούμε να συζητήσουμε μαζί για το μέλλον σας και για τις επαγγελματικές επιλογές που σας δίνονται, ουσιαστικά λίγα χρόνια πριν πάρετε μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας!»

Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την τόσο ουσιαστική συνεργασία καθώς και για την εξαιρετική φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Cosmos Offices!