Δήλωση ενδιαφέροντος για εταιρείες

Θέλετε να πάρετε μέρος στο πιο καινοτόμο πρόγραμμα γνωριμίας επιτυχημένων επιχειρήσεων και νέων της περιοχής σας συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της νέας γενιάς και στην καταπολέμηση του brain drain;

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε στοχευμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ουσιαστικό θετικό αντίκτυπο στη νέα γενιά.

Οι δράσεις του STEAMulator βοηθούν τους νέους να έρθουν σε επαφή με το καινοτόμο επιχειρηματικό οικοσύστημα της χώρας επιτρέποντας τους να αντιληφθούν τι πρέπει να κάνουν ώστε να ενταχθούν μελλοντικά σε αυτό. Είτε πρόκειται για μαθητές που θέλουν να δουν πώς λειτουργεί μια σύγχρονη επιχείρηση είτε για φοιτητές και νεοεισερχόμενους του εργασιακού στίβου που επιδιώκουν να γίνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν μια καλή θέση εργασίας, το STEAMulator διαθέτει για αυτούς την πιο αποτελεσματική και καινοτόμο προσέγγιση ώστε να το πετύχουν.

Μη μένετε αμέτοχοι στο πρόβλημα του ελλιπούς επαγγελματικού προσανατολισμού και της διαρροής ανθρώπινου κεφαλαίου στο εξωτερικό, αλλά βοηθήστε και εσείς τους νέους να μάθουν ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται υπερσύγχρονες και υγιείς εταιρείες ικανές να τους προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας για το παρόν και το μέλλον!

Γίνετε κι εσείς συνοδοιπόροι του STEAMulator στο όραμά του να ενισχύσει τη νέα γενιά αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια της επιχείρησης σας στο ευρύ κοινό!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς. Η ομάδα του STEAMulator βρίσκεται εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Δήλωση Ενδιαφέροντος