Στις 6 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryol ένα βιωματικό STEAMulator Workshop με συναφή θεματολογία και άκρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

To 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο εργασίας της εταιρείας. Μαθητές και μαθήτριες μπόρεσαν να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις και να αντιληφθούν την καθημερινότητα μιας ιατρικής μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Σε αυτό βοήθησε και η πολύ σωστά δομημένη παρουσίαση των εργαζομένων της επιχείρησης, οι οποίοι παρουσίασαν στους μαθητές όλο το φάσμα των επαγγελματιών που μπορεί κανείς να συναντήσει σε μια τέτοια μονάδα.

Η κα Βάσω Πετρίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της εταιρείας, ενθάρρυνε τους μαθητές λέγοντας τους: «Εύχομαι κι εσείς να έχετε τόσο πάθος γι’ αυτό που θα επιλέξετε να κάνετε στη ζωή σας, όσο κι οι άνθρωποι που δημιούργησαν το Embryolab, οι οποίοι συνεχίζουν να μας εμπνέουν και ελπίζουμε σήμερα κι εμείς να εμπνεύσαμε με τη σειρά μας εσάς!»

Την επίσκεψη παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Πέγκας, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία του STEAMulator καθώς και των εταιρειών που εμπιστεύονται το Πρόγραμμα. 

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη νέα συνεργασία αλλά και για την υπέροχη φιλοξενία!