3 Νοεμβρίου 2017, Θεσσαλονίκη

H προσπάθειά μας στο STEAMulator αναγνωρίζεται κάθε μέρα όχι μόνο από μαθητές και δασκάλους, αλλά και από φορείς καινοτομίας.. Πλέον, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα μας συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Thessaloniki του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η συμβολή του STEAMulator στη σύνδεση μαθητών με καινοτόμες επιχειρήσεις και σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας επιβραβεύεται από το Europe Direct! Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Κέντρου σε νέες και καινοτόμες ιδέες, πρόκειται να σταθεί αρωγός και στη δική μας προσπάθεια!

Ο σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός παίρνει σταδιακά τον ρόλο που του αρμόζει στο εκπαιδευτικό πλαίσιο και μεταμορφώνεται σε μια βιωματική εμπειρία μέσα από τα εργαστήρια του STEAMulator. Έτσι, πέρα από τις τεχνικές γνώσεις, τα παιδιά εξελίσσουν τις δεξιότητές τους και έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον ολοκληρωμένο επαγγελματικό χαρακτήρα που αναζητά η αγορά.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφόρησης – Europe Direct, είναι μια υπηρεσία πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ενισχύσει το πρόγραμμά μας όχι μόνο με το δίκτυο αλλά και με την στοχευμένη καθοδήγηση σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση που παρέχει.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη αλλά και τη νέα συνεργασία που μόλις ξεκίνησε!